top of page

Strygejernet er min pensel

Opdateret: 15. apr.

Mine værker er lavet i encaustic, der er en unik kunstart, hvor der males med farvet bivoks. Ved hjælp af et malejern opvarmes voksen, så den kan males (stryges) på det specielle papir, der er coatet med kalk eller på en lamineret plade, der er nanobehandlet.


- Voksen er et levende materiale, som jeg opvarmer, og så skubber jeg den farvede voks rundt på papiret eller pladen med et specielt strygejern. Det er vildt og sjovt at arbejde med, men på grund af materialet kan jeg ikke bare male over, hvis jeg skifter mening.


Min mission er at fortælle historier, berøre og inspirere beskueren med min kunst. Jeg giver publikum en flig af mit arbejde, så beskuerens fantasi bliver sat i gang.


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page