top of page

Lene Koogi

- KUNSTNER og JOURNALIST

Som kunstner er jeg nysgerrig og tænker kreativt. Jeg har som meget voksen genfundet min passion med at  arbejde med farver ved at male og tegne.

Som person er jeg målrettet og struktureret og omsætter emner og tanker til handling med en evig nysgerrighed,

Jeg har fokus på at udvikle mig og også forfine og lære nye teknikker, metoder og processer. Det gør jeg ved at give mig selv benspænd i den kreative proces.

 

Inspirationen til mine værker henter jeg blandet andet i naturen, i forskelligt lys ude og inde og også fra oplevelser og indtryk i min dagligdag.

Lene Koogi-00426.jpg

Fotos : Marlene Zøllner-Manly

Processen og det personlige 

- KREATIV, POSITIV OG
EKSPERIMENTERENDE SJÆL

Når jeg maler, er det uden uden skitser. Jeg har næsten uendelige muligheder for at vælge farver, når jeg går i gang. Processen er forskellig hver gang, jeg begynder på et nyt væk. Ofte kommer former og mønstre til mig. Andre gange skal værket hænges op, vendes og drejes og beskues i flere dage.  

At male er for mig en glæde, der skaber energi og lyst til at udfolde og udforske mig selv. Det giver mig samtidig en særlig fordybelse, udfordringer og ro i situationen med det enkelte værk. 

Netop denne dimension med at stå alene, ofte i modsætning til mit arbejde som journalist, giver mig en betydningsfuld fordybelse i det kreative univers. Dette bidrager til en konstant nysgerrighed på verden og kunsten.

 

Jeg elsker at arbejde med ord og formuleringer fra mit arbejde som journalist og omsætter dette til titler til mine værker.   

Delikat stof

Omtaler af min kunst

Billede af Drew Beamer
bottom of page